Omarm Obstakels – mijn bijdrage aan Lefwijf

Omarm Obstakels – mijn bijdrage aan Lefwijf

IMG-1614

Als je alles had kunnen plannen in je leven, was je dan gelukkiger geweest? Als bij mij alles volgens planning was verlopen, dan waren de dingen in ieder geval ánders gegaan.”

Zo begint mijn persoonlijke verhaal in Lefwijf 3. Een bijzonder boek waarin ik samen met 50 andere vrouwen mijn verhaal mag delen. Een zwaar ongeluk op mijn 17e, het verlies van mijn vader op de dag dat mijn dochter is geboren en nog heel veel meer obstakels op mijn levenspad, hebben mij veel geleerd en gelukkig ook heel veel gebracht. En dat deel ik graag met jou. Voorproefje? Bekijk het interview of luister de podcast dat initiatiefneemster Lucinda Douglas met mij had.

Het heeft best lang geduurd voor ik mezelf als lefwijf durfde te zien. Een aantal jaren geleden kwam ik in aanraking met Life Planning en nadat ik voor mezelf eindelijk duidelijk had wat mijn stip op de horizon was heb ik voor mezelf weer stoere stappen durven nemen. Ik verkocht mijn PR- en communicatiebureau, volgde mijn hart en werd actief in de maatschappelijke sector en leerde dat loslaten je vaak veel meer brengt dan te proberen overal controle over te hebben. En door al die stappen, durf ik nu te zeggen ‘ja, ik ben een lefwijf’. En dat – of een lefgozer natuurlijk – ben jij ook of kun je zijn.

Dus, laat je inspireren door de bijzondere, persoonlijke verhalen van meer dan 50 vrouwen. Je kunt het boek voor maar 24,50 euro direct bij mij bestellen. Ik kom het graag brengen.

Instagram

Archief