Diensten

Diensten

Persoonlijke groei en zakelijke effectiviteit. Ontdek wat echt belangrijk is, bepaal je koers, neem de regie.

Op basis van ruim 25 jaar ervaring breng ik mensen, veelal ondernemers en hun organisaties, in beweging om hun werkelijke doelen te halen. Ben je op zoek naar de zin van jouw leven – zakelijk en privé? Heb je hulp nodig bij het bepalen van je doelen? Wil je je aandacht en energie eindelijk gaan steken in de zaken waar je goed in bent en waar je hart echt ligt? Ik ga graag met je in gesprek.

Lifeplanner

Persoonlijke groei & ontwikkeling

Je doet wat je moet doen, zakelijk ga je steeds een stapje vooruit, privé is alles dik in orde. Objectief een prima leven, maar word je hier echt gelukkig van? Stel je voor dat je nu 70 of 80 bent en terugkijkt op je leven, welk cijfer geef je jezelf dan? Heb je je talenten benut, heb je anderen geholpen, staat er iets waar je echt trots op bent?

“Hoe zou jouw leven eruitzien als je alles zelf kon bepalen?”

Hoe zou jouw leven eruitzien als je alles zelf kon bepalen? Precies zo of toch anders? Gelukkig kun je het ook zelf bepalen. Natuurlijk verloopt niet alles strak volgens je plannen. Belangrijk is dat je je niet uit het veld laat slaan door de dingen die op je pad komen. Kijk wat ze je brengen, trek daar je lessen uit. En tegelijkertijd, hou de regie en blijf op koers.

“Ontdek wat je echt belangrijk vindt en bepaal je strategie”

Als life planner werk ik volgens de gestructureerde EVOKE-methodiek van George Kinder. Ik help je om je doelen helder te maken en de juiste beslissingen te nemen voor zowel je persoonlijke als zakelijke groei. EVOKE staat voor Exploration, Vision, Obstacles, Knowledge en Execution. Ontdek wat je echt belangrijk vindt en bepaal dan je visie en koers op basis van je waarden en wensen. Vervolgens leg je de obstakels op tafel: wat staat je in de weg? Vaak is dat de financiële onzekerheid, soms het mogelijke verlies aan status of wat je denkt dat anderen van je verwachten. Daarna komt het aan op kennis: wat moet je weten om die nieuwe richting in te slaan? Ten slotte de uitvoering: een concreet stappenplan om te komen waar je echt wilt zijn.

“Echte keuzes, soms zware beslissingen en hard werken”

Life planning is geen goocheltruc. Het komt aan op echte keuzes, soms moeilijke beslissingen, doorzettingsvermogen en hard werken. Ik adviseer, begeleid en ondersteun je daarin. Op basis van een bewezen succesvolle methode en met inzet van al mijn kennis, ervaring en passie.

Business coach/mentor

Zakelijke effectiviteit

Als ondernemer en leider ben je vooral druk. Beslissingen nemen, medewerkers aansturen, brandjes blussen. Met je handen in het hier en nu, met je hoofd bij volgende week en volgende maand. Weet je nog wel waarom je destijds je bedrijf begon of dit leiderschap op je nam? Neem even afstand om opnieuw naar je organisatie te kijken.

Groei vraagt om visie, een plan en actie

Klopt je businessmodel nog? Is de wereld intussen niet veranderd, hebben je klanten andere behoeften, is je eigen organisatie nog wel dezelfde? Alles ontwikkelt zich, dus je bedrijf en jij als leider kunnen niet hetzelfde blijven doen. Dat is geen rocket science, maar vraagt wel om visie, een plan en actie.

Maak je doelen weer helder en haalbaar

Als ervaren business coach/mentor adviseer en begeleid ik je om je doelen weer helder te krijgen en de juiste resultaten te behalen. Inzicht in de doelgroepen die belangrijk zijn, duidelijkheid over de waarde die je levert aan jouw klanten, advies over de kanalen die je inzet. Niet alleen met de modellen en theorie, maar juist vanuit mijn ervaring als ondernemer en oprichter en CEO van een internationaal succesvol PR- en communicatiebureau.

Beter inzicht helpt je om sterker in je onderneming te staan

Maak gebruik van mijn kennis, ervaring en betrokkenheid om persoonlijk en zakelijk te groeien. Beter inzicht helpt je om sterker in je onderneming te staan. Dat leidt tot meer voldoening, meer focus en effectiviteit. Ga het gesprek met mij aan en krijg weer zicht en grip op je doelen. In 1-op-1 sessies, met je team of collega-ondernemers – dat bepaal je zelf – brengen we de essentie en het succes van onderneming en leider volledig in kaart.

Communicatieregisseur en Mentor

Resultaatgerichte communicatie

Wat is het verhaal van jouw bedrijf? En hoe bereik je met dat verhaal de juiste doelgroepen? Dat is de essentie van je communicatie. Of je nou zzp’er bent, een mkb-bedrijf leidt of verantwoordelijk bent voor de communicatie van een multinational. Je wilt je laten zien en horen aan de klanten die belangrijk voor je zijn.

Communicatie is serious business

Communicatie is serious business. Niet een kwestie van af en toe een persbericht en een Instagram-post of LinkedIn-blog de wereld insturen. Je moet een plan en een strategie hebben en de juiste kanalen weten aan te boren. Dat wiel kun je zelf gaan zitten uitvinden, je kunt ook een ervaren en succesvolle communicatiespecialist inschakelen.

Ik begeleid en adviseer ondernemers

In 2005 ben ik gestart met Yellow Communications dat uitgroeide tot een gerenommeerd PR- en communicatiebureau met grote internationale klanten. In 2020 verkocht ik mijn aandelen aan het internationale communicatiebureau Clarity. Na een succesvolle transitie heb ik besloten in 2022 weer zelfstandig te gaan werken om me te kunnen richten op waar ik blij van word en goed in ben: ondernemers begeleiden en adviseren als business coach/mentor en communicatieregisseur en PR & Communicatie mentor.

Put uit mijn ervaring, benut mijn kennis

Ik nodig je als zelfstandige, mkb-ondernemer en communicatiemanager graag uit om mijn expertise te gebruiken. Put uit mijn ervaring, benut mijn kennis. Heb je behoefte aan strategisch advies of wil je vooral even sparren over je acties en aanpak? Heb je een specifiek evenement in de planning, zoek je media-aandacht of wil je nu eindelijk eens gestructureerd en effectief sociale media inzetten? Schakel mij in.

Over mij

Karin van Geelen

Lees over wie deze diensten voor jou gaat uitvoeren.

Contact

Start direct

Ga in gesprek en neem één van deze diensten af!