Testimonials

Testimonials

I have friends who will critique me much harder than any review.

Doelen bepalen, actie ondernemen, zorgen dat je op koers blijft. Uiteindelijk doe je het vooral zelf. Als communicatiespecialist, business coach en life planner deel ik graag mijn kennis en ervaring met je. Ik help je om in beweging te komen, reik je instrumenten en structuren aan, hou je gefocust en zorg voor perspectief.

Iedereen heeft – zakelijk of privé – zijn eigen dromen, doelen en drive. Elk traject is dan ook anders. Ik voel me uiterst gelukkig dat ik al die verschillende mensen en ondernemingen kan helpen om hun echte doelen te bereiken.

thom
Thom Boot
Thomorrow Lifeplanning
De ontmoetingen met Karin zijn altijd boeiend. We hebben met elkaar op verschillende wijzen gewerkt en gesproken en doen dat nog steeds. Als collega ondernemer heeft ze altijd een goede vraag, die je aan het denken zet. Als collega Lifeplanner zie ik haar talent om er volledig voor haar klant te zijn, te luisteren en te inspireren. Als coach voor haar collega’s bij Yellow staat ze klaar om het beste uit henzelf te halen. Als moeder is ze de toeverlaat en maatje van haar dochter en als persoon waardeer ik zeer voor haar visie, de openheid, ook haar twijfel, maar dan toch zeker haar vastberadenheid.
frank
Frank de Smit
Tekstschrijver FDST.nl
Ik ben erg blij met Karin als collega en opdrachtgever. In beide rollen is ze scherp, kritisch en kundig. Met haar enorme kennis en ervaring weet ze altijd het juiste verhaal over het voetlicht te krijgen – of dat nu voor een mkb-bedrijf of multinational is. Ze blijft gefocust op het doel, weet wat de boodschap moet zijn, en kan oprecht blij zijn met mooie producties en goede resultaten. En de samenwerking is niet alleen prettig en persoonlijk – ze is namelijk een ontzettend aardig en leuk mens – Karin heeft mij in de afgelopen ruim 10 jaar naar een hoger niveau geholpen.
Lindy Dragstra LD
Lindy Dragstra
ITem Marketing

Lindy Dragstra

Karin is doortastend, betrokken en creatief. In de jaren dat ik haar ken, heeft ze ook continu in anderen én zichzelf geïnvesteerd. Daarom is ze nu de vrouw die ze is, die met inzicht en ervaring anderen verder kan helpen. Goed luisteren, analyseren en adviseren – zo komen alle eigenschappen en vaardigheden bij elkaar in één persoon. Ook als het om lastige onderwerpen of dilemma’s gaat, ze weet altijd een oplossing of een logische volgende stap. Met Karin is het fijn werken, ik krijg altijd energie en een goed humeur van elke ontmoeting.

Over mij

Karin van Geelen

Lees over wie deze testimonials gaan.

Contact

Start direct

Ga in gesprek en neem één van deze diensten af!